за нас

Имаме приятели навсякъде по Земята

Това е сайт за Пътя /житейски, философски, в случая географски и историческите спирки по него/. За споделени пътешествия, приключения и преди всичко преживявания.

Каним и ще каним интересни гости: известни и неизвестни, с които сме обединени от едно:  пътуването, красотата на природата, географските обекти и историческите факти, на запознанствата и споделените мисли, които раждат емоция и приключение.

Хората сме различни и са ни интересни мислите на другия, написани дори за един и същ маршрут. Един е видял едно, друг си спомня друго. А светът е огромен и за един човешки живот е невъзможно да бъде обхванат, а и не бива. Затова споделяме.

В тези трудни времена, когато сме свикнали поне от 30 години да се движим свободно по света и насила сме ограничени от Covid-19, ни се иска да споделим с вас настроение, преживяване, емоция.

Да ви предизвикаме да споделите ваши приключения и да ви провокираме, да помечтаем заедно за бъдещи.  Да препоръчаме маршрут и фирма, която споделяме или сами да се организирате. Какви пречки, проблеми и ограничения има по пътя…

Ще откриете невероятни дестинации, събития и интересни пътешественици. Чрез пътеписи, фоторепортажи, видеа и спомени ще се докоснете до планетата Земя и България.

Отворени сме за партньорства, за споделяне в областта на пътуванията, консултация и превантивност, съвети за различни места по света. И понеже като редактор съм лаик по отношение на снимките – просто си „щракам“, ще поканим доказани майстори и любители фотографи.

Всички  публикации, видеа и фотографии в сайта-блог са авторски.  Публикуването им без разрешение на автора е в нарушение на закона за авторско право. Ако желаете да използвате дадена публикация или да закупите снимка пишете в КОНТАКТИ.

Сподели с приятели
inspired-by