Мария Люцканова

Интро

Мария Люцканова е млада, енергична и предприемчива дама.

На вид крехка, ефирна, тя носи няколко дини под мишница.

Основният бизнес е модата.

Освен с традиционната дамска премяна, разработва дрехи за момиченца и за …. Четириноги любимци. По изключение, не типично за нашия сайт, Ви споделяме страницата на Кари във Фейсбук.

https://www.facebook.com/KarryOutdoor

В профила ще откриете практични кучешки дрехи, аксесоари и грууминг престилки, вдъхновени от очарователната кокер шпаньолка.

Извън ежедневието, страстта на Мария са пътешествията. Тя не се колебае да изкачва планински върхове денем, и нощем, да преодолява трудни маршрути, заедно с чернокосата опашата спътничка.

Моделиерката ще ни гостува и с темата за пътуване с домашен любимец.

И понеже е емоционален събеседник, на когото думите и въображението са неразривни – убедете се с пътеписа за Камино – изключително свеж, забавен и не натоварващ, – ще й дадем място за пространствено представяне.

За автора

Казвам се Мария Люцканова, и мисля че ще излязат повече от 200-250 символа в представянето ми. Сега още две, три нули отзад, надали някой ще ги забележи. 😊

Няма да ви въвличам в моята житейска история, всички си имаме такава, за това накратко.

Всъщност аз имам две основни и дългогодишни работи.

  • Едната е круизни кораби. Еха, това е голямо приключение, върховно пътуване из света и „всьо“ само за тези, които никога, ама никога не са се докосвали до реалния живот и работа на круизен кораб.


За този вид пътешествие друг път ще си говорим. Там е голям микс от емоции, които са оставили голям отпечатък в мен, както и като място ме е научило на доста неща. Но наистина: това е друга тема, друг свят. 

  • Втората ми основа работа е кардинално различна, тя е свързана с друго пътешествие, което за мен е супер баланс и намирането на спокойствие.

Да се потопиш в света на модата. С майка ми имаме семейно ателие, в което изработваме много неща.

Останалите 250 000 думи са в пътеписа и можете да ги преброите.

Публикации от автора

По Камино само с раница, Махенди и самолетен билет

По Камино само с раница, Махенди и самолетен билет

Камино. Лична история. По Камино само с раница, Махенди и самолетен билет. Кари английски кокер шпаньол.

Прочети
История в снимки, ПО КАМИНО – продължение

История в снимки, ПО КАМИНО – продължение

История в снимки, ПО КАМИНО – продължениеПубликуваме заглавията на снимките и коментарите към тях без каквато и да било редакторска намеса. Толкова са цветни и забавни, допускащи ни до натюрела на авторката – Мария Люцканова, и се нижат като пъстър калейдоскоп. Приятелства за цял живот, приключения и осмислянето на Пътя

Прочети
СЛЕДВ. ПРЕД.