Теодора Ботева

Интро

Представяме ви една млада и смела жена. Гражданин на света, която навсякъде „плува“ в свои води, независимо от предизвикателствата и трудностите. Упорита, трудолюбива и завладяваща с широката си усмивка, с позитивизма, от който няма как да не се заразиш. Хобито й е подводното реене в тъмно сините води на океана.

За автора

Теодора е мечтател, пътешественик, любознателен приключенец. С удоволствие се потапя в местната атмосфера, бързо усвоява традициите, попива кулинарията и културата на общостта, в която се озовала. Според нея биографията е толкова дълга /не на години/, че чак ще е скучна на читателя. Родена на Дунава, в цитаделата на „останалата“ българска аристокрация град Русе. Млада тръгва по света – да учи, работи и живее. Къде ли не е пребивалала… Но не си мислете, че е аватюрист, напротив Теди е сериозен професионалист, отдаден на работата си, успяваща да изживее максимално малкото свободно време, което успява да прекрои. Пълна е с интересни и понякога доста драматични случки. Надявам се да ги сподели с нас, както умее: увлекателно и с присъщото й чувство на хумор.

Публикации от автора

До Острова на лястовицата по време на пандемия

До Острова на лястовицата по време на пандемия

До Острова на лястовицата по време на пандемияСлед като прекараш около 15-20 часа път в зависимост от къде минаваш, тръгвайки от София, кацаш в Канкун, хващаш си евтиния автобус за час за Ривиера Мая (отличен по мое мнение) и от там се качваш на ферибот за час и половина…и пристигаш в Козумел или „Осторовът на лястовицата“ според маите.
Докато Ривиера Мая и Канкун са сивол на цивилизацията и американизирането, то Козумел е една друга „хава“.

Прочети
СЛЕДВ. ПРЕД.